Beste klanten,

Ook tijdens de komende hittegolf gaan we verantwoord om met onze dieren. Geen transport van dieren mogelijk vanaf 30graden.

dank voor begrip.
Volgens het advies van de Federale Regering, blijft onze winkel gewoon open. Onze openingsuren worden niet gewijzigd, zowel tijdens de week als tijdens het weekend. Wij doen onze uiterste best om het volledige assortiment voor de verzorging van uw dieren te garanderen.

BRON HLN: Enkel winkels die essentiële diensten leveren, blijven continu open. Het gaat dan om apothekers, voedingswinkels en winkels voor dierenvoeder. Alle andere winkels blijven open tijdens de week, maar sluiten in het weekend. Er is geen reden om te hamsteren, benadrukten Wilmès en Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) tijdens de persconferentie: door winkels leeg te halen, verhinder je alleen maar dat andere mensen een evenwichtig voedingspatroon kunnen aanhouden.


Thisa zoo biedt u alle noodzakelijke producten aan voor een optimale verzorging van uw huisdier(en).

Naast benodigdheden en voeding vindt u bij ons ook een steeds afwisselend, kwaliteitsvol en ruim assortiment kooi- en volièrevogels, handtamme papegaaien en parkieten, knaagdieren, konijnen, leg - en sierkippen.

Thisa zoo profileert zich als vogelspeciaalzaak. Het grootste deel van onze vogels kopen en verkopen wij van en aan particuliere vogelliefhebbers. Steeds kan u met overtollige kwaliteitsvogels bij ons terecht. Heeft u vogels teveel? Mail (vogelstekoop@live.be), sms of whatsapp (0496 30 35 59) gerust vrijblijvend voor onze actuele prijzen.

JONGE LEGHENNENJONGE SIERKIPPEN


MOOIE KEUZE SEIZOENSPLANTEN

RECHTSTREEKS VAN TELER

CARNILOVE HONDENVOER


CARO CROC HONDEN EN KATTENVOER


€ 699
€ 1449

€ 939


€ 599


KWALITEITSVOLLE DIERENVERBLIJVEN

MEER INFO IN HET "NIEUWS" MENU
            


 FEESTDAG

ZATERDAG

15 AUGUSTUS

OPEN

VAN 09U TOT 17UJAARLIJKSE VAKANTIE


VAN 17 AUGUSTUS TOT EN MET 31 AUGUSTUS

GESLOTEN

TERUG OPEN 01 SEPTEMBER


PRETTIGE VAKANTIENIEUW BINNENGEKOMEN:


LEGHENNEN

BUITENLOOP

22 WEKEN OUD

BRUIN
WIT
COLUMBIA SUSSEX
BLUE DE LANDE
ARCO 
COUCOUC

€ 10.80SIERKIPPEN

ZIJDEHOEN
PADOUA
HOLLANDS KUIFHOEN
COCHIN
WYANDOTTE

€ 25 STUK
WATERSLAGERS

POP € 20

MAN € 27.50


MEXICAANSE NONPAREIL

(€ 550 koppel)

GRIJSKOPBLADA

(€ 600 koppel)